Tanki in lahki prenosniki

Tanki in lahki prenosniki

Danes je vse tako lepo, ko imamo veliko tehnologije in vseh različnih velikosti, pa od barv, oblik, vse kar posameznik hoče. Kot primer bomo vzeli sedaj prenosnike. Tanki in lahki prenosniki nam nudijo veliko udobja. Niso tako težki, so izjemno lahki, odvisno seveda katerega si kupite, ampak če primerjamo med hišnimi računalniki in pa prenosniki pa je absolutno prenosnik lažji kot pa hišni računalnik, to pa absolutno, o tem sploh ni debate.

Tudi, ko gremo na morje so zelo priporočljivi, ker nam ne zasedejo namreč veliko prostora v avtomobilu, niti nimamo z njim nekega dela, razen tega, da ga damo kdaj polniti, ko se sprazni ter, da dobimo brezžično omrežje, da lahko brskamo po spletu in je to tisto najbolj nujnejše. Tudi, če gledamo tablične računalnike, kako zelo so priročni, še boljši skoraj od računalnika, le da ima mogoče malo manj funkcij kot prenosnik in ne moremo vsega početi na njem, kot pa lahko na prenosniku. Ampak za kakšno gledanje filmov, brskanje po spletu in tako naprej pa je zelo priročne narave.

Samo poglejte kako se je tehnologija čez čas razvijala. Kje so imeli prej pred kar nekaj leti in leti nazaj prenosnike ali pa tablične računalnike? To sploh ni obstajalo. V modi so bili hišni računalniki in še to tako zelo debeli in veliki, da so ti zavzeli ogromno prostora. Sedaj pa imamo tanke monitorje, brezžične miške in tipkovnice, v glavnem res vse dobimo že sedaj samo, da si prihranimo delo in prostor.