Tek s pametno zapestnico

Kolikokrat se vam zgodi, da greste v trgovino in ne veste po kaj ste prišli v trgovino? To se meni venomer dogaja. Ko sem doma, ali pa še v avtomobilu, vse vem kaj moram iti kupiti od hrane do pijače in tistih ne tako pomembnih stvari, ko pa pridem v trgovino pa mi vse pade čisto iz glave. Velikokrat grem tudi samo, da si kupim nekaj luksuznega kot so na primer oblačila ali pa potrebujem nove uhane in grem samo zato v trgovino potem pa ravno to pozabim po kar sem sploh prišla. Dejansko je to res, da si more človek vse zapisovati in hoditi z listkom po trgovini, da ne pozabiš česa kot starejši ljudje. Če je že sedaj pri takšni starosti tako, ko še mi malo manjka do tridesetke, da sem tako pozabljiva kako šele bo?!

Rezultat iskanja slik za forgetfulness

Se pa mi je tudi že zgodilo to, da sem šla na računalnik, ker sem nujno morala iti splet, recimo nazadnje je bilo, da bi moj fant kupil pametne zapestnice tukaj in me je prosil naj grem poiskati spletno stran s temi zapestnicami in pridem do računalnika in tema, sedela sem za ekranom in sem šla gledati vse druga samo to ne kar je bil prvotni namen. Potem je prišel fant do mene, in mi reče „ a si že našla stran z zapestnicami kot sem te prosil, da poišči“, pa sem ga jaz debelo gledala in mu rekla: „kaj bi morala narediti? Kakšne zapestnice?“. On se mi je tako smejal v obraz, da je to nekaj neverjetnega bilo za videti, smejala sem se sebi in njemu, ne vem kateremu sem se bolj, ali sebi zaradi moje pozabljivosti ali njemu, ker je imel takšen izraz na obrazu, ko je bil jezen. To kar se mi dogaja je v bistvu žalostno, ampak po drugi strani pa je smešno.

Rezultat iskanja slik za smart bracelet people

Čeprav se nam dogajajo slabe stvari, stvari, ki jih nočemo, da bi se nam dogajale jih sprejmimo s polno žlico in se temu samo smejmo! Bolj ko se bomo smejali slabim stvarem boljše bo, samo ne se sekirat pa bo enkrat vse boljše, jaz pravim temu. In kaj mislite, da me sedaj moj partner vsak dan zafrkava? „Ali si že našla kakšno dobro zapestnico zame, da bom lahko tekal z njo?“:)