Umetniške slike

Umetniške slike

Kaj za vraga je reprodukcija umetniških slik?! To mi ni bilo nikoli jasno, dokler se nisem spravila za računalnik in šla iskati kaj te to pomeni! Baje, da nam ta reprodukcija omogoča izbiro slike po lastni izbiri in v želenih dimenzijah kar nam je v primerjavi z originalno sliko onemogočeno. Reprodukcija je ročno delo slikarja, ampak hkrati ni njegovo osebno avtorsko delo. Takšna zapletena beseda, ki je hkrati njena definicija tako enostavna.

sheri-2009-paradise-irene-art- ...

Zakaj ljudje tako enostavne definicije, zakaj takšnih definicijam dajemo tako težke in neke smešne besede? To me res zanima pa najbrž ne bom nikoli izvedela. Tako je bilo tudi pri raznih predmetih v šoli, ko nisi imel blage veze kaj kateri pojem pomeni, ampak definicija pa je bila čisto simpl kot pasulj.

sheri-2009-serenity-irene-art- ...

Ahhh, ljudje si preveč zapletamo življenje. Šala, šala. Res je, da je smešno težka beseda, ampak tako pač je, tako so se odločili, ko so poimenovali izraze in tako bo pač tudi ostalo. Mogoče si pa bom še kdaj jaz kakšno novo težko besedo izmislila in bom naredila neko svojo definicijo, hja nikoli se ne ve! Nič, lepo bodite in hitro se pojdite učiti nove izraze, nove besede, da boste več vedeli kot jaz! Hitro možgančke napenjat!

charmaine olivia | Studded Hearts