V vsaki slabi stvari se najde dobra stvar!

Zakaj smo ženske tako obsedene z modo, ličili, kozmetiko nasploh, obutvijo, torbicami, kaj jaz vem, tisoč in ena stvar je, ki nas obsede? Res je, da ženske potrebujemo mnogo več denarja kot moški, haha, če si hočemo kupiti vse kar je kvalitetno in dobro nas stane in seveda me potrebujemo ogromno reči, čeprav jih v bistvu ne potrebujemo, jih potrebujemo.

Sama imam polno omaro vsega od ličil, od kozmetike in vsega, a moj fant ima tam en delček omare v sobi kot v kopalnici in je to to, jaz pa imam še vedno premalo prostora, čeprav ga imam veliko veliko več kot moj fant pa se ne pritožuje. Težko je biti ženska resno, težko težko. Bog ne daj, da pogledam na torbice.eu malo ponubo, ker tam sem pa toliko svojega denarja že pustila (ampak je bilo vredno, ker so top šit zadeve, ful dober material, res vredno vsake pohvale), ampak mi ni žal niti enega centa, še več bi dala, če bi bilo potrebno.

Rezultat iskanja slik za women bags wllpaper

Pa zdaj, ko sem toliko že nakupila tam in če bi slučajno dobila kaj slabšega bi prav tako nakupovala tam, kajti res je, da kdaj dobiš kakšno slabo kakovost, tudi ko greš v trgovino po fasungo lahko kupiš kdaj recimo pokvarjeno tuno v konzervi pa zato ne boš nehal hoditi v trgovino po fasungo ne? Življenje je pač takšno, enkrat dobiš nekaj dobrega, drugič manj dobrega, spet tretjič pa je neverjetno top zadeva. Odvisno pač. To je pač krog življenja, so vzponi so padci, so dobre stvari, so slabe stvari, ampak vse je potrebno vzeti in sprejeti z odprtimi rokami, z nasmejanim obrazom in ne biti slabe volje kakor hitro gre kaj narobe, to je namreč življenje!

Ko vas otrok „razpizdi“ se tudi verjetno ne boste nehali do konec življenja pogovarjati z njim? Verjetno boste nanj jezni le dve do tri ure in adijo, spet boste srečni skupaj? To je ravno smisel življenja, da je kdaj dobro in kdaj slabo. In meni je všeč to, ker drugače bi bilo še kako tečno živeti, če se nič ne bi prav dogajalo. Al?