Vas mučijo bolečine v križu?

Bolečine v križu so dokaj pogosta zadeva, dokaj pogost pojav, ki pesti marsikoga med nami. Obstajajo pa tudi vaje za bolečine v križu, vendar je potrebno malce pogledati na spletu, mogoče kakšen pogovor s kom, ki je trener, takšni bi vam najbolj znali priporočati neke vaje, kaj narediti, da bo manj bolečin. Nič vam ne bo dalo na krožnik in vas ne bo čakalo z rdečo preprogo podano. Če ne prosite za kak nasmet ga ne morete dobiti, če ne pobrskate po spletu o nekih novostih, o vajah jih ne boste našli.

Torej, če imate namen narediti nekaj zase boste morali malo pomigati, odpreti oči in svoj um, ter začeti nekaj delati na tem. Pa tudi, ko boste imeli na dlani nove vaje jih boste morali vi in samo vi izvajati, noben ne bo prišel k vam na dom in naredil namesto vas vaj in bo to avtomatsko vplivalo na vas, ne tako žal to ne gre. V življenju se moramo mučiti in biti močni, da uspemo v čisto vsakem poslu ne samo na določenem področju.

Rezultat iskanja slik za bolečine v križu

Recimo moj brat, on je kar velik fant, jaz sem bolj manjše postave za razliko od njega. On je tudi imel kar velike težave, saj je hitro rastel in to je zelo vplivalo nanj. Ker sprva je bil majhen otrok, se je zdelo da nikamor ne bo šel, potem pa se je naenkrat pretegnil bi rekli po domače. Samo tukaj ne moreš nič ne, če rasteš sam od sebe, ne moreš kontrolirati rasti, lahko pa nato kontroliraš ostale reči ko imaš v vajetih vse ter delaš kakšne vaje. Res je, težko se je zraven spraviti, ampak če je volja in moč se da vse. Priznam pa da je ekstremno lažje nekaj delati, če imaš nekoga, ki te preganja, recimo fitnes trener.

Če te ima on na očeh boš naredil popolnoma vse, ne boš iskal izgovorov, joj jest grem zdaj, piti grem zdaj, ipd., ko delaš delaš, ko je on zraven in tudi bolj si motiviran, vendar žal pa je tako, da v večini primerov smo tudi ljudje boječke in ne upamo iti tako daleč, da bi imeli osebnega trenerja, priznam jaz si želim migat in vse, več telovadit, sama se ne spravim zraven, ampak mi je pa težko in naporno si poiskat trenerja, pa ne vem zakaj. Potrebno se je prisilit marsikdaj pa gre vse!