VEDEŽEVANJE DANES

V današnjem času, v času hitrih sprememb, nas vedno bolj skrbi kaj bo jutri. Ne počutimo se sigurne, zato se marsikdo rad obrne na vedeževanje. Zanima nas naša prihodnost, kaj bo z našimi zaposlitvami, našim zdravjem, ljubeznijo, družino…
Vedeževanje nam pomaga za videnje naše prihodnosti, kaj nas ćaka jutri. Včasih smo pred pomembnimi odločitvami in nam mogoče prav vedeževanje pomaga do hitrejših in pravilnejših odločitev.
Danes imamo poleg finančne nesigurnosti, saj ni več veliko služb za nedoločen čas, tudi zelo malo časa, da bi si privoščili vedeževanje pri vedeževalcu. Zato se zatekamo k takemu načinu, da nam je vedeževanje omogočeno kar od doma. Udobno se namestimo na naš ležalnik in lahko si privoščimo vedeževanje po mobitelu ali pa kar vedeževanje po televiziji. Veliko je reklam, ki nam ponujajo najrazličnejša vedeževanja. Na televiziji imamo posebne programe, ki nam ponujajo vedeževanje samo s klicem na posebno telefonsko številko in se kar direktno povežete z vedeževalcem, ki vas seveda ne vidi, lahko si seveda tudi ime izmislite, če ne želite biti prepoznavni. Obstajajo tudi najrazličnejše oddaje v katerih lahko spoznate kaj vas čaka v prihodnosti. Marsikdo se sprašuje ali je vedeževanje vredno zaupanja. Ali nam lahko vedeževanje resnično pove kaj se bo zgodilo. Veliko ljudi pove, da se jim je v življenju zgodilo prav to, kar jim je vedeževanje napovedalo. V vedeževalca moraš verjeti in mu zaupati, ker se med vedeževanjem pretaka posebna energija. Ta energija omogoči vedeževalcu priti do vas, čeprav je na drugi strani ekrana in ni v direktnem stiku z vami. Ni potrebno, da je vedeževalec v skupnem prostoru z vami za pretok energije. Česa se poslužujejo vedeževalci za vedeževanje po televiziji? Največkrat poteka vedeževanje s pomočjo tarot kart ali pa vedeževanje s pomočjo ciganskih kart.
Če še niste bili pri vedeževalcu, ker si ne upate, poskusite to s pomočjo televizijskega ekrana. Ne bo vam žal.