Vzami si čas zase, ko ga potrebuješ!

Vzami si čas zase, ko ga potrebuješ!

Sedaj, ko prihajajo vedno toplejši dnevi in ko se bomo posledično tudi več zadrževali zunaj, ste si že uredili svoj vrt in okolico okrog njega? Še ne, kaj še čakate?! Čas je da si zunaj pripravite stolčke in mizo, kakšnoo stojalo za visečo mrežo, da se boste lahko vlegli po napornem dnevu, lepo zunaj ter spili kakšno pivce za živce, ali pa morda med vikendom, lepo zjutraj, ko se vstanete namesto, da se vsedete se lepo vležete, pobirate jutranje žarke ter zraven srkate jutranjo kavico, ko pa se vam bo dalo vstati pa nadaljujete dan kot ponavadi počnete ob vikendih.

Image result for stojalo za visečo mrežo

Odhod po trgovinah, pripravljanje kosila, urejanje zunanjega dela pri hiši in podobno. In ravno to je potem čas toplih dnevov, ki prihajajo, neke vrste uživanje. Zunaj si lahko s prijatelji / družino pripravite kakšen piknik ter spet uživate kolikor se le da.

Življenje je samo eno in potrebno ga je izkoristiti in ne gledati na to kje nas kdo jezi, koga bomo šinfali itd., mislimo kolikor se le da na dobre in lepe stvari, bodimo pozitivni in ta zrak, ki ga bomo sedaj začeli zajemati z veliko žlico nam bo dajal še več motivacije in dobre volje vsak dan.

Ko čez dan začutite, da potrebujete in hočete kavo – pojdite in si jo naredite oz. kupite, kjerkoli pač ste v tistem trenutku; ko začutite, da potrebujete počitek si ga vzamite in se spočijte; ko začutite da potrebujete bližino in pogovor z nekim človekom si le to poiščite in bodite v družbi. Vse kar hočete lahko naredite, le na vas je če boste to storili ali ne!