Z NANOSOM SERUMA LAHKO SVOJE TREPALNICE PODALJŠATE IN ZGOSTITE

Z NANOSOM SERUMA LAHKO SVOJE TREPALNICE PODALJŠATE IN ZGOSTITE

Že poznate trik, ki bo vaše trepalnice podaljšal za kar 25 % in vam nudil za kar 85 % več volumna? Raziskali smo, kaj za rast trepalnic uporabljajo znane Slovenke in kateri serum priporočajo tudi strokovnjaki. Kljub uporabi maskare je veliko žensk nezadovoljnih z dolžino in gostoto naravnih trepalnic. Odločajo se za uporabo umetnih trepalnic, s tem pa naravne trepalnice le še dodatno poškodujejo.

 

KAKO DELUJE SERUM ZA RAST TREPALNIC?

Inovativna formula serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje nutritientov in hidracijo za vidne rezultate. Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično testiranih sestavin v serumu dokazano deluje stimulativno na rast trepalnic v korenini trepalnice. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic, pa slednje ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, pred izpadanjem in lomljenjem. Trepalnice ob redni uporabi potemnijo in ustvarjajo zapeljiv videz.

ZAKAJ JE TAKO UČINKOVIT?

Lux-Factor EYELASH serum vsebuje 100 % naravne sestavine. Je dermatološko testiran in klinično potrjen, zato je primeren za uporabo na občutljivih očeh. Ena najboljših lastnosti seruma pa je, da deluje tudi na obrveh. Primeren je za sočasno uporabo z drugimi ličili, tudi v času nošenja umetnih trepalnic. Gre za čisto, varno in naravno formulo, ki stimulativno vpliva na rast trepalnic. V le 2-4 tednih uporabe se trepalnice zgostijo in podaljšajo, saj serum stimulativno vpliva na rast dlačic v korenu. Zaradi 100 % naravnih sestavin serum ne povzroča stranskih učinkov, srbečice in rdečice. Priporočajo ga tudi strokovnjaki, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen in izredno učinkovit. Primeren je za uporabnice kontaktnih leč. Uporabljajo ga številne znane Slovenke, ki so navdušene nad rezultati. Pevka Natalija Verboten je zaradi narave svojega dela pogosto uporabljala umetne trepalnice. Sedaj je njihovo uporabo zamenjala s serumom za rast trepalnic, ki trepalnice ščiti in varuje, ob enem pa stimulativno vpliva še na rast in volumen. Priporočajo ga tudi make-up artistke in vizažistke, vsem uporabnicam podaljšanih ali umetnih trepalnic, kot tudi tistim ki si želijo zaščititi svoje trepalnice pred lomljenjem in izpadanjem.