Zakaj obožujem papirnice?

Veste kaj je bilo meni vedno fajn in super duper? Hoditi po kakšni papirnici, sploh, ko sem bila mala in, ko smo mogli iti nakupovati za novo šolsko leto, ko sem si lahko sama izbrala zvezke pa kulice, svinčnike, nalivna peresa in ostale reči. Velikokrat sem si kupila tudi kakšne obložene kuverte, saj sem kdaj pa kdaj komu, ki mi je veliko pomenil kaj poslala, največkrat moji sestrični. Pa rada sem vedno imela te posebnosti v papirnicah, ko so določene reči, da lahko izdeluješ kaj, da narediš iz malih stvari ven en večji produkt, vedno sem in še vedno rada izdelujem reči, čeprav zdaj nimam več toliko časa kot včasih, da bi lahko delala kaj več.

Rezultat iskanja slik za obložene kuverte

Zelo rada sem tudi risala na tiste velike bele bloke, ko smo jih morali nositi v šolo. Večkrat sem bila kar zunaj na naši zelenici, si nesla barvice, flumastre, voščenke, res svašta ven in sem risala, imela sem pravi muzej slik doma. Najraje, še zdaj se spomnim, sem risala kužke in mucke, takrat sicer nisem vedela zakaj skoz rišem živali, ampak zdaj mi je jasno. Namreč obožujem živali, oni mi vlivajo voljo do življenja, lahko sem ne vem kako slabe, izredno slabe volje, noben človek me ne bo moral spraviti v dobro voljo, ampak žival me bo lahko!

Rezultat iskanja slik za papirnica

Obožujem mucke in kužke in to imam tudi doma, štiri mucke in enega kužka, pa če bi imela še več prostora bi imela jih še par, in prav vse te mucke sem rešila iz zavetišča, kar meni osebno veliko pomeni, saj vem dobro v sebi vem, da sem jih rešila in da sem jim dala res kraljevski dom, saj imajo vse, pravi kralji so! Hja, ljudje odraščamo, časi se spreminjajo in čas gre prav tako naprej. Življenje je samo eno, izkoristite ga!