Zaskrbljenost je odveč!

Zaskrbljenost je odveč!

Kaj je bolje, biti ženska ali biti moški? Ste se kdaj to vprašali? Jaz sem se že velikokrat, sploh ko pridejo tisti dnevi v mesecu in je tako mučno, meni osebno je mučno, kako je pri drugih ženskah ne vem. Vem, da nekatere imajo menstruacijo par dni in je to to, jaz imam sedem dni in mi je mučno, plus tega je dva dneva kar močnejša, spet druge govorijo, da je pač normalno ni zdaj ne vem kako preveč tega, a pri meni se mi zdi da je kar malo preveč vse skupaj, če gledaš da toliko dni traja in da je kar močna, ko potem vsaj ne bi toliko dni trajala bi bilo vsaj neko olajšanje, ampak seveda ne, jaz imam v kompletu vse skupaj, zato pa sem si velikokrat že zaželela biti raje moški.

Men Vs Women in Sales | A Sales Guy

Po eni strani mi je super biti ženska, zaradi vseh stvari je lepo biti, samo to je edina stvar, ki pretehta, da mi mine do tega, ampak kaj hočemo, je kako pač je. Najbolj me je bilo strah, ko sem se odločila za nakup menstrualne skodelice, glede na to da imam kar močno menstruacijo, da ne bo to šlo kaj preko, to me je bilo najbolj strah, čeprav piše, da tudi za obilnejše menstruacije je to vse poskrbljeno, ampak vseeno imaš nek strah in vprašanja o menstrualni skodelici, ki te zanimajo, čeprav je strah popolnoma odveč, ko jo sprobaš in vidiš, da ni noben bav bav, samo kot sem rekla, nikoli ne veš in seveda da te je strah.

Menstrualna skodelica Lily Cup™ | Kunapipi.si

Tako, da če to berete ženske, ki imate močnejše menstruacije naj vas potolažim in povem, da je vsa zaskrbljenost odveč in da je skodelica vredna svojega nakupa! Sploh jaz, ko imam pač močnejše je skodelica še boljša kot pa kakšni vložki, ne znam razložiti zakaj, ampak meni osebno ko sem se navadila na njo mi je 100 x boljša, bolj se počutim varno, ko nosim to ali pa ko sem nosila vložke. No, to je moje mnenje, sedaj pa je na vas, kako pa se boste ve odločite. Važno je samo, da si delimo naša mnenja, da si pomagamo in se lažje odločamo za pravilne odločitve. Kaj pa veš, mogoče pa komu pomaga mnenje nekoga in mu da še večjo motivacijo, da nekaj sproba!