Zobniki za motorje

Zobniki za motorje

Moj oče in mama sta pospravljala delavnico in sta v njem našla ogromno delov za motor. Bili so prisotni zobniki za motor, pa do stopalk, zavornih cevi in tako naprej. Ko je bil oče mlad se je res veliko vozil naokoli z motorjem sedaj, ko pa je v letih pa je dal ta svoj hobi raje na stran, ker vseeno ni več tako gibčen niti ni več za na motor in je bolje, da se sedaj vozi samo z avtomobilom in je to to.

Bolj varno je za nekoga v njegovih letih, ker prej je le imel močne motorje, težke in to je bolj za mlade, za nekoga srednjih let. In sedaj je bil že čas, da malce pospravita delavnico in da gre vse kar se ne potrebuje več stran! Za dati stran je bilo ogromno stvari od motorja, delov pa res največ. Zato sta vse te dele dala nastran in sta poklicala mojega bratranca, ki ima motor in če mu bo kaj prišlo prav.

Bolje vprašati kot pa dati v smeti, ni res? Mogoče pa še bo jih kdo potreboval, nikoli se ne ve. In če jih nekdo dobi zastonj pa tudi ok ne. Garaža je sedaj čista kot že dolgo ne in veliko več je prostora. Sedaj bi lahko še en avto kupili glede na to koliko praznega prostora je sedaj v garaži!