Nakupovanje

Nakupovanje

Nekaj, čemu se pač ne moreš izogniti. Ja, nakupovanje. Če ne drugo, moraš iti v trgovino po živila, kar se pa tiče drugih stvari, ko moramo kaj kupiti pa jih, vsaj po raziskavah, Slovenci najraje kupimo kar preko spleta!

Kar se tiče naprednosti in računalništva smo zelo razviti, saj več kot 80% slovencev ima doma računalnik (če se sliši smešno, Madžarska je pri 50%!), polovica teh uporabnikov pa kupuje preko spleta! Le 20% le teh pa nakupuje preko eBaya, torej na tujih spletnih straneh.

Torej slovenci zelo zaupamo našim spletnim trgovinah. Bravo, le tako naprej, še dalje kupujmo pri nas, saj s tem podpiramo naše gospodarstvo. Zato pa mi je bilo zanimivo, kako je pri nas lahko toliko spletnih trgovin, in vse imajo promet!

Vse več tudi iščemo, kje bi lahko prihranili in gledamo kje so vsi kuponi, da jih lahko uporabimo in nekaj malega prihranimo (ja, nekaj malega, ker so le ti ponavadi v vrednosti 10%, če je sreča 20%). Med tem ko pa so v tujini kuponi vse tja do 50%! Upam, da tudi mi dosežemo 1x ta nivo in da bodo trgovci ponudili malo več kot pa le 10-20% popusta.