Naše živalce so naša antistresna žogica

Naše živalce so naša antistresna žogica <3

Naše male zverinice nam vsak dan znova dajejo pozitivno energijo in veselje. Te male zverinice so namreč naše živalce. Jaz si preprosto ne znam predstavljati življenja brez živali v moji hiši, preveč je dolgčas, ni zabave, ni smeha, ni tiste topline, hvaležnosti, ni to to. Enkrat se je zgodilo, da smo bili brez živali, ker smo rekli, da ne bomo imeli nič, ker smo doma potrebovali malce časa, da smo prišli k sebi, ker smo ostali brez naše mucke, ker jo je povozil avtomobil, ampak nam je bilo res tečno v hiši.

Nato smo kaj kmalu rekli, da bomo vseeno rešili eno življenje in smo nato ponovno si domov prinesli mucko, kaj kmalu zatem pa še kužka. In to je veselje na kvadrat, res temu se reče pravo življenje. Kdor nima doma živali ne ve kaj zamuja! In ker imamo pri nas doma tako zelo radi živali seveda, da za njih tudi poskrbimo in jim nudimo res vse karkoli je le možno. Nedolgo nazaj sem zasledila CBD, in ker tudi sama to jemljem in imam zelo dobre pozitivne učinke sem tudi pomislila, kaj pa če bi moji mucki to dala, kajti ima malce težav s prebavo, tako da več o CBD za mačke je tukaj za prebrati. In ja kupila sem še za našo maco in tudi njej se je vse skupaj popravilo. Če imaš rad živali, potem vedno gledaš da jim nudiš kar se da čim več. Vsaj jaz sem takšna in poznam ogromno ljudi, ki na živali gledajo res zelo zelo.

So pa tudi še vedno na žalost takšni, ki so jim živali samo kot nek predmet. Ne zavedajo se da so to živa bitja, ki ti lahko ponudijo res neizmerno srečo. Jaz pravim tako! Z živalmi moreš delati kot z ljudmi, jaz osebno sem mnenja, da še bolje kot ljudmi, kajti tudi živali slišijo, vidijo, občutijo, imajo čut za dobrosrčnost, ljubezen, edino kaj ne morejo je govoriti. In emocionalno so živali mnogo bolj napredne od ljudi. Žival te bo ljubila in imela rada z vsem svojim srcem in vedno bo ob tebi, ko jih boš potreboval!