Luči v hiši

Luči v hiši

Notranja svetila so lahko viseča, vgradna, razpršena ali kako bi rekli, prostorna v glavnem, tako široka, okrogla, odvisno od tega kaj hočemo imeti. Jaz bi na primer, če bi lahko sedaj si opremljevala svojo hišo, če bi si jo lahko kupila bi v jedilnici imela neko viseče notranje svetilo, in to zato, ker je to le jedilnica in je lepo ko nad mizo visi svetilo in tudi bolj osvetljena je miza pri kateri obedujemo.

V kuhinji bi na primer imela neke vgradne lučke ob umivalniku in pultu, da ni potrebno ko delamo kaj zvečer imeti prižgane velike luči, da si lahko prižgemo samo manjše, na stropu pa ne bi ravno imela neke viseče svetilke ampak neko res veliko, da je prostor lahko zelo osvetljen, če recimo kaj ponoči pečemo, da se vse vidi, neko prostorsko veliko svetilo bi dala v kuhinjo in tako naprej, tako bi jaz opremila hišo, če bi jo lahko.

Study Room Pendant Lights Indoor Lighting Suitable for Pendant ...

Kako pa bi jo vi opremili, če bi lahko sedaj, ta trenutek šli opremljevati svojo sanjsko hišo? Pa ok, ni potrebno, da ravno hišo, lahko tudi samo stanovanje ali pa karkoli manjšega od hiše. Vse se lahko da na moderni osnovi urediti, če to le hočemo, ni nujno, da se samo v velikih hišam da nekaj perfektno narediti. Jaz si zelo želim neko hišo, ne preveliko ampak nekaj v mejah normale, ne preveliko, neko zelo majhno pa tudi ne, nekaj srednjega. To je moja največja želja!